Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99.se blir 99mac

För ett par veckor sedan möttes vi av beskedet att 99.se skulle läggas ned vilket innebär att flera års diskussioner i forumet, artiklar, guider och mycket mer skulle försvinna från internet.

Efter mycket jobb är nu sidan uppe igen och som ni kanske redan har märkt så har vi valt att gå tillbaka till 99mac. Det betyder att sidan är tillbaka där det en gång startade - med fokus på Apple. Fortsättningsvis kommer det här vara stället att besöka om ni vill få er dagliga dos av nyheter, recensioner och tips gällande Apple och dess ekosystem.

99mac kommer vara en systersida till Teknikveckan.com och det är Marcus Attefors, Thor Lindholm och Peter Esse som tillsammans styr de båda skutorna framåt. Vi har alla tre en speciell plats i hjärtat för Apple så det kändes väldigt naturligt för oss att låta 99 bli 99mac.

Vad händer nu?

Nu kommer vi sakta men säkert få liv i sidan genom att fylla den med roligt innehåll och med tanke på att WWDC går av stapeln ikväll känns det otroligt roligt att kunna starta på en så stor dag som denna. Vi hoppas att ni gillar beslutet att gå tillbaka till 99mac och om ni är intresserade av andra nyheter, recensioner och mycket annat som inte har med Apple att göra kan ni spana in Teknikveckan!

Vi kommer inte fortsätta driva podden som det härliga gänget på 99 har släppt genom åren men alla gamla avsnitt kommer fortsatt att finnas kvar. Vill ni däremot lyssna på vår podd kan ni göra det genom att söka efter Teknikveckan på ställen där podcasts finns.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.