Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: 16 tums MacBook Pro till hösten

Apple ryktas släppa en MacBook Pro med 16” skärm. Det är IHS som fortsätter att komma med spekulationer kring Apples förhavande.

Det var Jeff Lin på IHS Markit som skrev följande i ett e-post meddelande till Forbes

We foresee that Apple will release a new product at the September 2019 event if there’s no unexpected development issue. The future MacBook Pro will have a new display size (16 inch), new macOS (Catalina) and CPU.

IHS hävdar att apple kommer att använda sig av en skärm som baserar sig på LCDteknologi och inte alls röra sig mot OLED eller mOLED som andra rykten pekat på. Forbes i sin tur spekulerar i att om IHS har rätt, vilket de ofta har, så kommer skärmen vara en Retina skärm på 3072 x 1920 pixlar vilket kan ställas mot dagens 15 tums skärm, som egentligen är 15,4 tum och packar 2880 x 1800 pixlar.

Via: iDownloadblog

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.