Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ryktas slopa sitt butterfly-tangentbord

Apples butterfly-tangentbord är en fröjd att vila ögonen på men problemen med det slimmade tangentbordet har varit många.

Den erfarne Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som många gånger har haft rätt (men även fel) påstår nu att han har pålitliga källor som säger att Apple kommer att ta bort sitt butterfly-tangentbord i sina kommande bärbara datorer.

Istället så kommer ett helt nytt tangentbord att introduceras i den nya MacBook Pro och Air-modellen som ryktas lanseras under 2020. Tangenterna på det nya tangentbordet påstås vara förstärkta med glasfiber och ska ha en helt ny konstruktion som ska lösa alla tidigare problem.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.