Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mycket tyder på att Apple kommer att släppa tre iPhone-modeller i höst

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

De tre enheterna kommer att utrustas med Apples senaste A13-processor som går under kodnamnet ”Cebu - model T8030”. Samtliga modeller kommer även ha kvar lightning-kontakten vilket helt ärligt är lite tråkigt. I höstas valde Apple att slopa lightning för USB-C på iPad Pro och många går nu och hoppas på att de kommande iPhone-modellerna ska få samma behandling. Telefonerna ryktas även komma med en ny typ av Taptic Engine som går under kodnamnet ”leap haptics”.

När det kommer till kameror så har nog alla redan sett de läckta bilderna där det på baksidan går att se tre kameralinser i en fyrkant i ena hörnet på telefonen. Kameran på framsidan av telefonen ska även den få sig en uppdatering och det ska bland annat gå att spela in in slow motion i 120fps. Mycket tyder på att fokus under höstens event kommer att ligga på kameran men däremot så ser det ut som att vi kommer få mer eller mindre samma design som på 2018-års modeller.

Via 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.