Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Datumet för nästa Apple-event kan ha avslöjats

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Sidan iHelp BR har grävt runt lite i den nya betan och har hittat en skärmdump där vi kan se att kalendern visar tisdagen den 10. Den är även döpt till namnet "HoldForRelease" och eftersom Apple alltid håller låda i september så kan vi nog anta att vi kommer se nya iPhone-modeller presenteras den 10 september.

Ryktena säger att vi kommer att få se en uppdaterar version av iPhone XR med dubbla kameror på baksidan istället för bara en, samt uppföljare till iPhone XS och iPhone XS Max. Den sistnämnda ryktas även slopa "Max" och det kommer istället ersättas av "Pro". iPhone 11 och iPhone 11 Pro ryktas få en trippelkamera på baksidan så vi äntligen kan ta vidvinkelfoton.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
34 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.