Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Aqara, HomeKits bästa vän

Vi har tagit en närmare titt på Aqara, en smarta hem-hubb från den kinesiska tillverkaren Xiaomi.

Det är en av de mer prisvärda produkterna att starta med. Den lanserades under 2019 i Sverige. Aqarahubben påminner mycket om Mijia hubben som funnits på marknaden ett längre tag. Mijia är också kopplat till Xiaomi. Av alla de enheter som finns till Mijia så fungerar de flesta med Aqara hubben och från Aqaras kundservice så rekommenderar man även att hålla sig till Xiaomi Home appen som Mijia använder istället för Aqaras egna app. Men varför ska man använda Aqara hubben då? Jo för att den pratar med HomeKit, Apples protokoll för att bygga ihop en massa smarta hem produkter. I videon försöker vi även reda ut vilka saker som dyker upp beroende på vilken server Aqarahubben kopplar upp sig mot, och beroende på vilken server man väljer så bör man hålla koll på vilket land man köper enheterna.

Köp din egna Aqara hub hos Webhallen eller Kjell & Co.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.