Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify höjer priset på sin familjeplan

Det svenska bolaget Spotify kommer från och med imorgon höja priset på sitt populära familjeabonnemang.

Bolaget har idag börjat skicka ut mail till sina kunder där de meddelar att från och med imorgon den 1 oktober kommer priset höjas från 149 kronor till 169 kronor. Kunder som redan abonnerar på deras Premium Family Plan kommer betala det nya priset först i november. Men om du imorgon tecknar upp dig på familjeabonnemanget så kommer du få betala 169 kronor. I mailet berättar Spotify att höjningen görs för att kunna ge sina kunder fler funktioner och ett större innehåll i framtiden. Höjningen gör att deras största konkurrent Apple Music numera är 20 kronor billigare då de fortfarande tar 149 kronor per månad.

Tack Mathias Severyd för bild

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.