iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Vi har tagit en titt på iPhone 11 och iPhone 11 Pro, två telefoner som är väldigt lika vid första anblick men vi försöker gå igenom några av likheterna och skillnaderna telefonerna emellan och när det kan vara aktuellt att välja den ena framför den andre.

iPhone 11 Pro finns i guld, silver, rymdgrå och skogsgrön medan iPhone 11 finns färgerna vit, svart, lila, gul, grön och (product) Red. iPhone 11 kommer i storlekarna 64, 128 och 256 GB medan iPhone 11 Pro kommer i 64, 256 och 512 GB

iPhone 11 Pro har tre kameror, vidvinkel, ultravidvinkel och tele, medan iPhone 11 har två, vidvinkel och ultravidvinkel.

Det går att kolla på en del av bilderna tagna med nattläge på iPhone 11 Pro på vårt Instagramkonto (Instagram komprimerade) och vill du dela med dig av dina egna bilder i full upplösning finns det en tråd för just detta på teknikveckanforum

Vi jämför inte med iPhone 11 Pro Max i videon då de har samma specifikation som iPhone 11 Pro förutom att den är mycket större, den har en skärmstorlek på 6,5-tums skärm, och då också några fler timmars batteritid.

Kommentarer
15 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.