Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

EU inleder granskning av Apple Pay

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Nu kommer EU-kommissionen dra igång en granskning av Apple Pay då konkurrerande betalningstjänster har lämnat in klagomål. Dessa klagomål handlar om att Apple Pay finns förinstallerat på Apple Watch och iPhone och får full tillgång till NFC-chippet i enheterna, något som konkurrenterna inte har tillgång till.
Det anser de vara konkurrenshämmande och ger Apple en klar fördel och EU-kommissionen har inlett utredningen med att skicka ut frågeformulär till flera aktörer där de vill ha feedback om detta stämmer. Vad detta mynnar ut i återstår att se, och en möjlig utgång skulle kunna bli att Apple måste ge fler utvecklare tillgång till att använda NFC-chippet i telefonen.

Via Di Digital

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.