ICA-kortet går nu att lägga till i Wallet

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Istället för att släpa på den fysiska plastbiten kan vi nu istället lägga in ICA-kortet i Wallet så vi kan använda vår iPhone för att registrera bonus eller hämta ut självscanningsenheten. För att aktivera det hela är det bara att uppdatera ICA-appen i App Store och sedan logga in med Bank-ID och bege er till Konto - Digitalt ID och sen följa anvisningarna.

Uppdatering: Det finns även stöd för Apple Watch men kortet dyker inte upp genom att trycka två gånger på den avlånga fysiska knappen på Apple Watch utan vi måste istället öppna appen Wallet på klockan för att få fram kortet. Här hoppas vi att ICA tänker om så vi istället kan använda den fysiska knappen.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
70 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.