Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple slutar sälja Sonos med Alexa och Google assistent

Sonos stämmer Google, Apple slutar sälja Sonos-högtalare med röstassistenter, vad händer? Har Apple ett finger med i spelet?

Sonos stämmer Google för stöld av deras patent på smarta högtalare med röstassistent. Sonos argument är att företaget har utnyttjat att de får se tidiga ritningar på deras högtalare - vilket var ett krav från Google för att Sonos skulle få integrera deras musiktjänst till en början. Men nu när Google konkurrerar med egna högtalare har Sonos ångrat sig. Sonos stämmer bara Google men riktar samma anklagelser mot Amazon med deras röstassistent Alexa.

Sonos har förespåtts att komma med en egen röstassistent, men ännu har bolaget inte visat upp något på den fronten. Men nu kanske de blir illa tvungna om de hamnar i konflikt med båda de giganter som förser deras enheter med röstassistenter.

Sonos stödjer Apple AirPlay 2 och Apple Music men är inte direkt integrerat med Siri. Apple väljer dessutom att bara sälja Sonos Play SL som saknar mikrofon och assistenter. Så om det är ett tecken på att Apple har ett finger med i spelet kan vi bara sia om idag. Så detta kan bli spännande att följa.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.