Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du använda Apple Pay med ditt Volvokort

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Snart är förhoppningsvis den gamla trötta plånboken ett minne blott och har du ett Volvokort kan du nu göra plånboken lite tunnare genom att lägga in det i Wallet istället. Volvo meddelar idag att de har infört stöd för Apples kontaktlösa betalningssätt och för att aktivera kortet behöver du uppdatera till senaste versionen av appen CarPay. Välj sedan vilket kort du vill aktivera och följ instruktionerna.

Sen är det bara att shoppa på och betala med antingen din iPhone eller Apple Watch. Vill du läsa mer om Apple Pay till Volvokortet kan du göra det på deras hemsida.

Tack för tipset ibeardtech!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.