Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya iPad Pro kan lanseras redan i mars

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Nu säger flera källor att nya iPad Pro är i produktion för att kunna levereras i mars i år. Produktionen är i gång och ska kunna nå 3 miljoner enheter per månad redan i april.

Nya iPad Pro sägs uppdateras med ett nytt kamerasystem med 3 linser och ny 3D-sensor som gör att vi för första gången får se Apples toppkamera i en iPad och att samma 3D-sensor kommer flytta in i höstens iPhonemodeller. Vi lär få se en rad förbättringar och vi ser fram emot en ny monstermaskin.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.