Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En första titt på Magic Keyboard till iPad Pro

Magic Keyboard har nu börjat landa i användarnas händer runt om i världen och hittills så ser mottagandet riktigt positivt ut.

En användare har nu lagt upp en video där han jämför Smart Keyboard med Magic Keyboard och även går igenom de nya gesterna som går att göra med den nya trackpaden, han testar även hur stark de numera bakgrundsbelysta tangenterna lyser. Magic Keyboard går att köpa till iPad Pro 2018 samt senaste modellen av iPad Pro. Har du en 11-tummare kostar tangentbordet 3 690 kronor och har du en 12,9-tummare så kostar det 4 290 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.