Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: MacBook 12" blir första datorn med Apples egna processor

Det har ryktats om att Apple kommer att presentera sin första ARM-baserade dator på WWDC och nu kanske vi vet vilken modell som är först ut.

Det är Apple-läckaren Fudge som påstår sig ha information om att MacBook 12" blir första Apple-datorn med deras egna processor. Han skriver att datorn kommer utrustad med Apples A14X-processor som kommer ha mellan åtta till tolv kärnor. Han fortsätter med att berätta att datorn även kommer ha stöd för 5G vilket skulle betyda att vi inte blir lika beroende av ett WiFi-nätverk.

Fudge skriver att det finns flera fördelar med att lämna Intel's processorer och gå över till sina egna och några är bättre batteritid och prestanda. Detta då Apple styr både hårdvaran och mjukvaran själva och kan optimera det till perfektion. Exakt hur mycket huvudvärk detta kommer bli för utvecklare vet vi inte men det kan nog bli en hel del extrajobb framöver när Apple tar steget över till ARM på alla sina datorer.

Via AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.