Apple ryktas lansera samlad prenumerationstjänst som heter "Apple One"

Prenumerationstjänster blir allt mer populärt men prenumerationerna blir många och nu kanske Apple gör det lite lättare för oss.

Det är Bloombergs Mark Gurman som idag meddelar att Apple kommer erbjuda alla sina prenumerationstjänster samlade för en lägre månadskostnad och den kommer heta Apple One. Enligt Gurman kommer lansering av Apple One ske i oktober i samband med att Apple lanserar de nya iPhone-modellerna.

Det kommer även finnas olika alternativ av Apple One, där man dels kan teckna sig för ett basutbud där man betalar för Apple Music och Apple TV+, ett lite dyrare alternativ där även Apple Arcade följer med och ett sista alternativ där Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News och lagringsutrymme på iCloud ingår. Apple One skall även fungera med familjedelning så det betyder att upp till sex personer i hushållet kan betala en fast summa så kan alla nyttja tjänsterna.

Via Bloomberg

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.