Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games Vs Apple

Microsoft stödjer Epic Games i deras senaste stämningsansökan

Epic Games lämnar in ytterligare en stämningsansökan som riktar sig helt till Unreal Engine och Microsoft backar upp dom. Apple berättar att det finns en enkel lösning.

Epic Games senaste stämningsansökan riktar sig helt mot att Apple hotar Unreal Engine, Epic Games spelmotor som nyttjas av mängder med spelutvecklare. Den här gången ställer sig Microsoft bakom Epic Games i deras stämningsansökan som lämnades in under gårdagen. Microsofts uttalande i ansökan tar upp vilken påverkan det skulle ha mot både spelutvecklare och spelare om Unreal Engine försvann från iOS och macOS.

Epic Games menar att de har sex olika utvecklarkonton till Apples plattformar men att det bara är ett av dom som rör Fortnite, och att Apple endast borde hålla det kontot skyldig och inte övriga. Apples respons är att Epic Games ”behandlar sina konton som ett”. Under dagen kommer det att avgöras om Apple tvingas låta Fortnite komma tillbaka till App Store av domstolen efter Epic Games första stämningsansökan.

”miljoner har också fortfarande tillgång till Epic Games direktbetalning” Även om Fortnite inte finns tillgängligt i App Store just nu, så har de miljoner som tidigare laddat ner spelet fortfarande tillgång till det. Dessa miljoner har också fortfarande tillgång till Epic Games direktbetalning som kringgår App Stores avgifter på 30%. Apple har meddelat Epic games om att bara deras betalningssystem i Fortnite tas bort, så kommer utvecklarkonton och möjligheter till att uppdatera Fortnite och Unreal Engine att stanna kvar. Apple meddelar även att Epic Games kan fortsätta sin rättsliga process mot App Store med kontona kvar i det läget.

Via: 9to5mac

Läs även

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.