Epic Games Vs Apple

Apple tar bort ”Sign in with Apple” på Fortnite

Imorgon försvinner möjligheten att logga in med Apples ”Sign in with Apple” på Fortnite. Epic Games påminner de som skapat ett konto på Fortnite genom Apples inloggning att deras konto kan försvinna helt om de inte följer deras råd.

I senaste upptrappningen med fler stämningsansökningar från båda håll meddelas nu att Apple tar bort tjänsten ”Sign in with Apple” från Fortnite. Det betyder att de som har skapat ett konto genom funktionen kan förlora tillgång till det och allt som har köpts till kontot. Epic Games meddelar på sin hemsida hur man går tillväga för att behålla sitt konto.

Det man gör är att logga in i Fortnite med Apples inloggning innan morgondagen och se till att uppdatera kontot med en riktig mejladress och lösenord, den kan man sedan använda för att logga in i Fortnite där spelet finns. Skulle man mot förmodan missa detta innan morgondagen finns det en möjlighet att återskapa kontot genom kontakt med Epic Games.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Läs även

Kommentarer
8 svar

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.