Epic Games Vs Apple

Apple tar bort ”Sign in with Apple” på Fortnite

Imorgon försvinner möjligheten att logga in med Apples ”Sign in with Apple” på Fortnite. Epic Games påminner de som skapat ett konto på Fortnite genom Apples inloggning att deras konto kan försvinna helt om de inte följer deras råd.

I senaste upptrappningen med fler stämningsansökningar från båda håll meddelas nu att Apple tar bort tjänsten ”Sign in with Apple” från Fortnite. Det betyder att de som har skapat ett konto genom funktionen kan förlora tillgång till det och allt som har köpts till kontot. Epic Games meddelar på sin hemsida hur man går tillväga för att behålla sitt konto.

Det man gör är att logga in i Fortnite med Apples inloggning innan morgondagen och se till att uppdatera kontot med en riktig mejladress och lösenord, den kan man sedan använda för att logga in i Fortnite där spelet finns. Skulle man mot förmodan missa detta innan morgondagen finns det en möjlighet att återskapa kontot genom kontakt med Epic Games.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Läs även

Kommentarer
8 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.