Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar Apple One

Är du trött på flera prenumerationstjänster och hellre klumpar ihop det till en? Nu är det möjligt med Apple One.

Apple One klumpar ihop Apples olika tjänster där vi bland annat hittar Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+.

För endast 155 kronor får man nu Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och 50Gb iCloud. För 199 kronor får man familjedelning med samma utbud och 200Gb. Det största alternativet Premier verkar inte komma till Sverige i dagsläget och vi saknar sedan tidigare Apple News. Skulle man behöva mer utrymme till iCloud kommer man att kunna utöka det separat från Apple One.

(Artikeln uppdateras löpande)

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.