Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify kallar Apples ställning orättvis efter Apple Ones lansering

För samma pris som ett familjeabonnemang hos Spotify kan man nu få Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+ och 50Gb iCloud-lagring med Apples nya paket.

Under kvällen presenterades Apple One, Apples nya erbjudande av deras tjänster paketerade som ett enda billigare alternativ. Det dröjde inte länge innan Spotify reagerade på prissättningen som tidigare delades likvärdigt mellan Spotifys och Apple Musics familjeabonnemang. Men som nu alltså får tillskott av både spel, film/serier och molnlagring med Apples nya erbjudande som endast blir 44 kronor dyrare än nuvarande familjeabonnemang, eller samma kostnad för en person. I ett uttalande till pressen skrev Spotifys Peter Kafta så här och riktar sig till utredningar kring Apples monopol:

Once again, Apple is using its dominant position and unfair practices to disadvantage competitors and deprive consumers by favoring its own services. We call on competition authorities to act urgently to restrict Apple's anti-competitive behavior, which if left unchecked, will cause irreparable harm to the developer community and threaten our collective freedoms to listen, learn, create, and connect.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.