Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Belkin ger oss en närmare titt på deras MagSafe-tillbehör

När Apple visade upp sin iPhone 12-serie igår så berättade de att MagSafe gör återtåg och nu har hittat in i iPhone.

Apple kommer dels släppa egna MagSafe-tillbehör men på sitt event fick vi även en snabb titt på tillbehör från Belkin. Nu har Belkin släppt lite mer information om sina MagSafe-tillbehör där vi bland annat hittar en 3-i-1-laddare och samt en hållare till bilen. Deras 3-i-1-laddare som heter Boost Charge Pro kan ladda din iPhone 12 i upp till 15W, AirPods eller AirPods Pro får 5W och det finns även en dedikerad plats för Apple Watch. Stället är helt klart stilrent och kostar 149,99 dollar och kommer nu i vinter.

Belkin kommer även lansera en hållare som monteras fast i valfritt fläktgaller i bilen och sedan placerar vi vår iPhone 12 på hållaren så sitter den fast tack vare de inbyggda magneterna i telefonen. Konstigt nog så är detta enbart en hållare utan någon möjlighet att faktiskt ladda upp vår iPhone. Undertecknad tycker det är ett lite konstigt drag då jag tror de flesta faktiskt laddar sin mobil när de har den i bilen och använder GPS och annat som drar en hel del batteri. Men vill du ha en renodlad hållare så kan den bli din i vinter för 39,95 dollar.

Källa: Belkin

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.