Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 12 Pro-serien kommer utrustad med 6GB RAM

Apple brukar prata lite siffror på sina event men något som de aldrig talar högt om är hur mycket RAM deras telefoner har.

MacRumors rapporterar idag att de har hittat information om hur mycket RAM de nya iPhone 12-telefonerna kommer med. De lyckades hitta informationen i en plist i Xcode 12.1-betan. iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max kommer komma med 6GB RAM jämfört med 4GB RAM som idag har i iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. När det kommer till iPhone 12 Mini och iPhone 12 så kommer de komma med 4GB RAM.

Med andra ord så ser iPhone 12 Pro-serien ut att bli en riktig best med A14 Bionic och hela 6GB RAM.

Källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.