Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Endast auktoriserade verkstäder kan reparera iPhone 12

Batteri, skärm och kamera är några av komponenterna som nu kräver auktoriserade verkstäder för att kunna bytas.

Problemen för många mobilreparatörer sedan iPhone fick Touch ID har varit att det krävts auktorisering för att kunna konfigurera en ny knapp till logikkortet. Nu har den oftast pålitliga Twitterprofilen Fudge gått ut med uppgifter om att det blir fler komponenter på iPhone 12 än bara Face ID som kräver stöd från Apple för att kunna bytas ut. Nämligen skärm, batteri, Taptic Engine och ljussensor.

I tråden där Fudge efterfrågar iFixits åsikt skriver en annan att de redan noterat problemet i sin blogg och testar alla konfigurationer för att klargöra vilka komponenter som är låsta till logikkortet. Där går att läsa att kameran började krångla när de testade andra komponenter.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.