Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Tre MacBooks med Apple Silicon kommer lanseras

Tidigare rykten har skvallrat om att en MacBook med 12 tums skärm skulle lanseras men nu menar Bloomberg att det blir tre andra MacBooks som blir först ut med Apple Silicon.

Enligt Bloomberg så kommer Apple att lansera en ny MacBook Air 13 tum, MacBook Pro 13 tum och MacBook Pro 16 tum och att alla slopar Intel till fördel för Apple Silicon. Tidigare rykten har varit att en MacBook 12 tum skulle bli först ut med Apples nya satsning på chip men nu verkar det alltså bli en uppgradering av modeller som redan finns i lagret.

Dessa kommer inte bjuda på nya utseenden utan ha samma design men prestanda och batteritid nämns ska förbättras med de olika varianter av A14 som kommer att sitta i Mac-datorerna. Utöver detta skriver Bloomberg att både en iMac och förvånande nog en Mac Pro är på gång med Apple Silicon och att båda kommer att få en nyare design där den sistnämnda kommer att bli mindre i storlek.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.