Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Idag kan du förhandsboka iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini

Då var den stora förhandsbokningsdagen här och idag kommer det gå att förhandsboka iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini.

Idag 14:00 kan vi äntligen förhandsboka iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini. iPhone 12 Pro Max är telefonen för dig som vill ha den bästa optiken i hela iPhone 12-serien och en majestätisk 6,7-tums Super Retina XDR-skärm. Är du sugen på en mindre telefon så är det värt att vända blickarna mot iPhone 12 Mini som bjuder på en 5,4-tums Super Retina XDR-skärm.

Förboka billigast
Just nu går vi igenom vilka som har billigaste förbokningserbjudanderna. Det brukar vara Tre.se som dessutom bjuder på ett par AirPods Pro för dig som förbokar en iPhone 12 Pro Max. Vill du i stället ha en iPhone 12 Mini får du ett par vanliga AirPods på köpet.

Här hittar du övriga operatörers erbjudande.

Missa inte heller vår recension av iPhone 12 och iPhone 12 Pro där vi har filmat hela recensionen med hjälp av just dessa två telefoner. Vi vill även lyfta vår kollega Thor Lindholm på Teknikveckan som har recenserat samma telefoner och den videon kan ni även se nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.