Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ett möjligt Geekbench-resultat för A14X imponerar

Om detta stämmer så kommer A14X till och med ha bättre prestanda än Intels i9 som sitter i MacBook Pro 16 tum.

En av versionerna på Apples senaste egendesignade chip sägs bli A14X. En slags uppföljare till iPad Pros chip A12X och A12Z som ryktats kunna sitta i en kommande MacBook. Nu har siffror dykt upp som kan ge oss ett slags mått på hur prestandan är gentemot tidigare chip. Det verkar röra sig om en 1,8 GHz åttakärnig processor med Turbo Boost upp till 3,0 GHz, vilket är rekord för Apples egna chip. Enheten som användes i testet hade bara 8GB RAM.

Det singelkärniga poängresultatet för den påstådda enheten var 1634 som är i linje med poängen som A14 i iPhone 12 fick men det är poängen i det flerkärniga testet som verkligen imponerar - med hela 7220 poäng. Den nuvarande MacBook Pro 16 tum med Intels i9-processor har i samma GeekBench-test fått 1096 poäng i det singelkärniga testet och 6869 poäng i det flerkärniga. Vilket skulle kunna betyda att en MacBook med A14X kan vara den bärbara Mac-datorn med bäst prestanda. Det finns inga säkra källor på om detta är en okänd Mac-dator men vi lär definitivt få reda på mer om prestandan på tisdag.

Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.