Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Brydge lanserar Brydge Pro+ till iPad Pro

En av de populäraste tredjepartstillverkarna av tangentbord lanserar nu Brydge Pro+ till iPad Pro.

Det är inga gigantiska skillnader mellan den tidigare Brydge Pro och nya Brydge Pro+ men något som vi länge har velat ha är nu här - en pekplatta. Det betyder att vi precis som på Magic Keyboard kan navigera helt på vår iPad Pro med hjälp av pekplattan på Brydge Pro+ vilket är trevligt för alla som inte vill släpa med sig en extern mus eller ha skärmen full med fingeravtryck.

Vi hittar även kontroller för att aktivera Siri, ändra ljusstyrkan och Brydge Pro+ har även stöd för alla gester som vi har med Magic Keyboard. Tangentbordet lanseras till iPad Pro 11- och 12,9 tum och har stöd för både 2018- och 2020-års modellerna. Det utlovas en batteritid på tre månader och tangentbordet har även bakgrundsbelysta tangenter. Prislappen ligger på 2 699 kronor och det finns i färgen rymdgrå eller silver.

Just nu hittar ni även dessa tangentbord med 100 kronors rabatt på dkdwebshop - Brydge Pro+ 11-tum - Brydge Pro+ 12,9 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Pressmeddelande Läs mer hos Brydge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.