Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple visar upp nya MacBook Air

Apple visade idag upp sin första dator med nya M1-chippet och det är MacBook Air som är först ut.

MacBook Air blir först ut med Apples egna ARM-baserade processor M1 och den har en 3,5 gånger snabbare CPU och 5 gånger snabbare grafik. Apple berättade att nya MacBook Air är tre gånger snabbare än 98% av alla windows-baserade datorer i samma klass. SSD-disken är upp till två gånger snabbare och datorn saknar fläkt och är helt knäpptyst. Batteriet klarar 15 timmars webbsurfande eller 18 timmars videotittande. Den har en ny bildsignalsprocessor som skall förbättra FaceTime-kameran ordentligt.

Prislappen landar från 12 495 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
108 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.