Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ikväll drar vi alla vinnarna i vår julkalender

Vår alldeles egna julkalender är nu över och ikväll 21:00 kommer samtliga 24 vinnare att dras.

Vi hoppas att ni alla har haft en fin julafton och fick du bara tråkiga paket så kanske räddningen kommer ikväll. Från första december fram till den tjugofjärde har ni haft chans att vinna riktigt fina produkter och ikväll 21:00 på vår YouTube-kanal Macradion kommer Marcus Attefors, Dennis Klarin, Mathias Severyd och Marcus Larsson ta en glögg tillsammans med er samtidigt som vi drar alla vinnarna.

Är du en av vinnarna så kommer vi så fort vi bara kan skicka ut din vinst till adressen du angav i formuläret till luckan. Vi hoppas att vi syns 21:00 ikväll och för att se livesändningen kan ni klicka er vidare här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.