Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Xiaomi gör en Apple och slopar att skicka med en laddare till den kommande Mi 11-serien

När iPhone 12-serien lanserades så tog Apple beslutet att inte skicka med en laddare i kartongen till telefonen och sedan dess har de blivit hånade av flera.

Både Samsung och Xiaomi har i sina sociala kanaler båda drivit lite med Apples beslut att inte inkludera en laddare i kartongen. Samsung tog bort dessa inlägg efter en tid och planerar nu att släppa telefoner utan laddare i kartongen. Även Xiaomi la upp ett inlägg som såg ut så här:

Lei Jun som är VD på Xiaomi har nu gått ut och meddelat att Mi 11 kommer att komma utan laddare i kartongen. Så det ser helt klart ut som att Apple återigen har satt en trend där deras konkurrenter till en börjar hånar och är skeptiska för att sedan falla in i ledet och göra samma sak.

Via Beebom

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.