Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

I april kommer Apple släppa AirPods Pro 2

AirPods-serien blev nog mer populär än Apple kunde drömma om och i år kan vi få se en uppdaterat modell av AirPods Pro 2.

Det är sidan Macotakara som återigen är igång och påstår sig ha information om att i april kommer Apple släppa en ny version av AirPods Pro och iPhone SE. Andra generationens AirPods Pro skall enligt sidan få ett omgjort laddfodral som kommer vara 21 millimeter tjockt, 46 millimeter högt och 54 millimeter brett. Dagens fodral till AirPods Pro är 45,2 millimeter högt och 60,6 millimeter brett. Vi har tidigare även hört rykten från Bloomberg att nästa generations AirPods Pro kommer att vara utan skaft som de idag har.

När det kommer till tredje generationens iPhone SE så lämnas inte så mycket information mer än att den kommer att lanseras i april. Men vi har tidigare kunnat läsa att den den kommer bli lite större och gå från en 4,7" till 5,5"-skärm. Om ryktena stämmer återstår att se i april.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.