Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple slutar sälja iMac Pro

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Det verkar som att iMac Pro försvinner från Apples sortiment då alla konfigurationsmöjligheter på datorn har försvunnit. Den enda modell som finns kvar på Apples hemsida är basmodellen för strax över 57 000 kronor med 3,0GHz Intel Xeon W-processor, 32GB EEC-minne och 1TB SSD.

Där står även texten Så länge lagret räcker vilket indikerar att Apple inte verkar fortsätta sälja datorn efter att den har tagit slut. Det har skvallrats ett tag om att en uppdatering av iMac kommer ske någon gång under närmaste halvåret men inget om att iMac Pro får sig en uppgradering vilket mycket väl kan betyda att den försvinner helt från Apples sortiment.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.