Mark Gurman:

En HomePod med skärm kan vara på gång

Enligt Gurmans senaste skvaller kan vi mycket väl se en HomePod med skärm lanseras i framtiden.

Tillsammans med nyheten om att HomePod Mini ska innehålla sensorer för både temperatur och luftfuktighet avslöjade Mark Gurman att Apple verkar jobba på konkurrenter till både Googles Nest Hub och Amazons Echo Show. Nämligen högtalare med både skärmar och kameror.

Dessa skulle kunna vara nästa steg i Apples satsning på HomeKit där vi då skulle kunna ha en egen central för att styra allt men samtidigt vara både högtalare och kunna ta emot FaceTime-samtal med hjälp av en kamera. Hur Apple skulle förändra operativsystemet för denna enhet kan vi nog bara spekulera i men gissningsvis lär det kopieras en hel del från iPadOS.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
6 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.