Apple presenterade äntligen en ny Apple TV

Under kvällens fullpackade event presenterade Apple äntligen en uppgraderad Apple TV med nytt chip och ny kontroll.

Den nya Apple TV är uppgraderas till chippet A12 och bli mycket snabbare än den fyra år gamla Apple TV 4K. Med din iPhone kommer du att kunna färgkalibrera bilden och det blev äntligen en ny fjärrkontroll med knappar och en aluminum-design som påminner om iPhone. Det går att förhandsboka Apple TV den 30 april och priset börjar på 1995 kronor och den nya Siri-kontrollen kommer att gå att köpa separat för 650 kronor för den som vill och den är bakåtkompatibel.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
26 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.