Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya Siri Remote har inte en inbyggd AirTag i sig

Apple höll låda igår och en välkommen ny produkt är nya fjärrkontrollen till Apple TV, men har den allt det där som önskade?

Apple har gett Siri Remote en ordentlig uppdatering med en ny design och fler knappar så vi kan stänga av och sätta på vår TV, aktivera Siri och mycket mer. Vi får även både touch och fysiska knappar för att navigera oss runt men den nya fjärrkontrollen verkar inte komma utrustad med U1-chippet. Ett av ryktena kring en ny Siri Remote var att vi enkelt via Hitta-appen skulle kunna pinga och se vart vår fjärrkontroll befinner sig men då kontrollen inte har U1-chippet så är detta inte möjligt.

Siri Remote går att köpa separat och kommer kosta 650 kronor och är bakåtkompatibel så du kan använda den med din befintliga Apple TV 4 eller Apple TV 4K. Är du orolig att du skall tappa bort kontrollen så går det ju alltid att tejpa fast en AirTag på baksidan av kontrollen.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.