Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya iMac finns redan ute på YouTube

Den nya 24 tums iMac ska inte släppas förrän på fredag men redan nu har en unboxing letat sig ut på YouTube.

En video från kinesiska Gadget Guy där nya iMac demonstreras togs snabbt ned efter att Macrumors släppte en artikel för videon. Dock hade en användare på deras forum hunnit ladda ner videon för att senare lägga upp den på sin kanal. I videon får vi se den gula modellen tillsammans med matchande tillbehör och demonstrationer på dess nya funktioner så som Touch ID. Några vackra detaljer från Apple är att den klassiska loggan Hello dyker upp på skärmen när man startar upp tillsammans med matchande bakgrund.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.