Samsung hånar kameran i iPhone 12 Pro Max i nya reklamfilmer

Samsung har gediget CV av att vilja ha med Apples produkter på ett eller ett annat sätt i sina reklamfilmer och nu är det dags igen.

Samsung har släppt två nya reklamfilmer där de vill lyfta fram kameran i sin Samsung Galaxy S21 Ultra. Det är den digitala zoomen specifikt som de vill lyfta fram och reklamfilmen börjar med texten "Your phone upgrade shouldn't be a downgrade. I de två filmerna får vi se när de zoomar in på månen med en iPhone 12 Pro Max och sedan med en Samsung Galaxy S21 Ultra. I den andra videon får vi se en bild på en macka där de zoomar in och visar att detaljrikedomen är mycket bättre på deras telefon.

Det här är inte första gången Samsung jämför sig själv med Apples produkter eller gör reklamfilmer där man hånar eller tramsar lite med Apple. Vad tycker ni om sådana här reklamfilmer, är de roliga eller är det bara trist att de inte kan marknadsföra sina egna produkter utan att involvera Apple?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Hösten är på intåg och alldeles lagom till det så lanserade Philips Hue en rad nya produkter som vi har tittat närmare på.

Med iOS 15 fick vi funktionen att kunna kopiera text från bilder och här är en liten guide till hur man aktiverar det.

Prisa gudarna iPhone 13 är äntligen här och i denna veckas avsnitt kommer vi lägga allt tid på att prata om de nya telefonerna.

Bevisligen tror inte Apple på otursnummer för nu är iPhone 13-serien äntligen här och nu skall vi ta en närmare titt på de två telefonerna i Pro-serien.

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.