Apple bekräftar att HomePods får uppdatering för Lossless

Sedan Apple avslöjade att Apple Music skulle uppdateras till Lossless har spekulationer kring vilka produkter som skulle kunna nyttja ljudet från Apple cirkulerat. Nu lugnas åtminstone HomePod-ägarna.

På Apples support-sida för Lossless går det nu att läsa att HomePods kommer att få stöd för Lossless i en framtida uppdatering. Det verkar alltså som att både HomePod och HomePod Mini kommer att få stöd för det nya ljudet i Apple Music. Än så länge är det dock bara bekräftat att AirPods Max kan spela lite bättre ljudkvalitet med hjälp utav kabel men förhoppningarna lever vidare att Apple ska lösa det trådlöst till både AirPods Pro och Max.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: iMore

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.