Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone 12 Mini slutar tillverkas

iPhone 12 Mini har länge ryktats visa låga försäljningssiffror och nu verkar de sista exemplaren ha tillverkats.

Under årets gång har det spekulerats om försäljningssiffror för Apples minsta telefon iPhone 12 Mini utan positiva tongångar. Allt från produktion på halvfart till produktionslinjer som skiftats till att tillverka dess större modeller. Nu verkar det som att Apple har beslutat att helt sluta tillverka den lilla modellen enligt uppgifter från ett taiwanesiskt analysföretag.

Detta beslut sägs bero på att Apple vill undvika lager inför höstens släpp. Där det faktiskt förväntas att modellen får sig en uppföljare med iPhone 13 Mini. Vi får hoppas att det går bättre för den modellen även om det ryktas att Apple redan har beslutat att detta blir sista året för en Mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.