Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung hånar avlidne Steve Jobs

Sydkoreas gigant Samsung har ofta hånat iPhone i sina olika reklamkampanjer men den här gången har de gått över vissa gränser.

Under årens gång har Samsung och Apple setts som varandras nemesis i smartphone-branschen. Samsung har ofta hånat iPhone i olika reklamkampanjer som ofta varit finurliga med humor inblandat som den kända "flärp/notch-frisyren". Den här gången har de dock skapat rubriker när de hånar Steve Jobs som gick bort för nästan 10 år sedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det är i Samsungs virtuella hemsida för iPhone-användare med namnet iTest som det går att läsa vad som endast kan tas som ett hån mot den bortgångne Steve Jobs. I den virtuella guiden som demonstrerar hur en Samsung-telefon ser ut går det läsa texten:

Alla Samsung-användare är unika och de tycker om när deras telefoner är unika också. Ingen polotröj-bärare ska kunna diktera hur din telefon ska se ut.

Steve Jobs som var känd för sin polotröja tillsammans med jeans verkar uppenbart vara måltavlan i texten. Man ska dock tänka på att hemsidan är skapad av Samsung i Nya Zeeland och det är svårt att tro att det har beviljats från högsta ledet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Neowin

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.