Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple förvärvar streamingtjänsten Primephonic

Apple Music har nu blivit lite större då Apple har förvärvat streamingtjänsten Primephonic.

Apple meddelar idag via ett pressmeddelande att de har förvärvat streamingtjänsten Primephonic som enbart erbjuder klassisk musik. I och med förvärvet kommer Apple Music-prenumeranter få tillgång till Primephonics spellistor och inom ett par månader kommer även en utökad sökfunktion där man kan söka efter kompositör och repertoar. I sitt pressmeddelande säger Thomas Steffens, Primephonics medgrundare och vd:

"Tillsammans inför vi nya fantastiska funktioner för klassisk musik i Apple Music, och inom en snar framtid kommer vi att kunna erbjuda en särskild upplevelse för klassisk musik som sannerligen kommer att vara den bästa i världen. Att ta det bästa från Primephonic till Apple Music-prenumeranter är en oerhörd utveckling för branschen för klassisk musik”

Nästa år kommer Apple lansera en app enbart för klassisk musik och från och med idag tar Primephonic inte emot nya prenumeranter och tjänsten som helhet tas ur bruk den 7 september. Samtliga betalande Primephonic-kunder kommer att få sex månader gratis Apple Music.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.