iPhone 13 och 13 Pro får stöd för dubbla e-SIM

För första gången någonsin så får iPhone stöd för dubbla e-SIM, tidigare har man bara kunnat ha SIM och e-SIM.

Apple introducerade e-SIM-support på iPhone med iPhone XS och iPhone XR 2018. Du har tidigare kunnat använda ett vanligt SIM och ett e-SIM samtidigt, men inte två e-SIM samtidigt. iPhone 13 och iPhone 13 Pro får nu stöd för dubbla e-SIM för första gången.

Den nya funktionen bekräftas av Apple på specifikations-sidan för iPhone 13. Där skriver Apple att iPhone 13-modellerna stöder Dual SIM med både vanligt SIM och e-SIM och "Dual e-SIM", som företaget kallar det. Om du tittar på sidan för iPhone 12 eller tidigare generationer, nämns endast kombinerat dubbelt SIM-stöd.

Såhär står det på sidan:

  • Dubbla sim-kort (nano-sim och eSIM)

  • Stöd för dubbla eSIM

  • iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max är inte kompatibla med befintliga mikro-sim-kort.

Källa: Apple

Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
5 svar

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.