Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch Series 7 har samma processor som sin föregångare

Igår höll Apple låda och det visades upp många nya produkter men ryktena stämde inte riktigt när det kom till Apple Watch Series 7.

Flertalet rykten pekade på att Apple Watch skulle få samma skönhetsbehandling som iPad Mini, iPad Air, iPad Pro och iPhone-serien har fått men så blev det inte. Series 7 har istället samma design som tidigare modeller men med lite mindre dö-yta och större skärm. Det blev inte heller någon skillnad på batteritiden från tidigare generation och nu ser det även ut som att Apple Watch Series 7 har samma processor som Series 6.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

På eventet nämnde Apple inget om processorn och det står inte heller något på hemsidan. Utvecklaren Steve Throughton Smith har noterat att i senaste versionen av Xcode så framgår det att Series 7 har precis samma processor som Series 6.

Lästips: Allt du behöver veta om Apple Watch Series 7

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.