Apple Watch Series 7 har samma processor som sin föregångare

Igår höll Apple låda och det visades upp många nya produkter men ryktena stämde inte riktigt när det kom till Apple Watch Series 7.

Flertalet rykten pekade på att Apple Watch skulle få samma skönhetsbehandling som iPad Mini, iPad Air, iPad Pro och iPhone-serien har fått men så blev det inte. Series 7 har istället samma design som tidigare modeller men med lite mindre dö-yta och större skärm. Det blev inte heller någon skillnad på batteritiden från tidigare generation och nu ser det även ut som att Apple Watch Series 7 har samma processor som Series 6.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

På eventet nämnde Apple inget om processorn och det står inte heller något på hemsidan. Utvecklaren Steve Throughton Smith har noterat att i senaste versionen av Xcode så framgår det att Series 7 har precis samma processor som Series 6.

Lästips: Allt du behöver veta om Apple Watch Series 7

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

På fredag kommer många av oss att äntligen att få klämma på våra nya iPhone 13. Men vad får vi egentligen för våra gamla modeller som blir över?

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.