Apple Watch Series 7 har samma processor som sin föregångare

Igår höll Apple låda och det visades upp många nya produkter men ryktena stämde inte riktigt när det kom till Apple Watch Series 7.

Flertalet rykten pekade på att Apple Watch skulle få samma skönhetsbehandling som iPad Mini, iPad Air, iPad Pro och iPhone-serien har fått men så blev det inte. Series 7 har istället samma design som tidigare modeller men med lite mindre dö-yta och större skärm. Det blev inte heller någon skillnad på batteritiden från tidigare generation och nu ser det även ut som att Apple Watch Series 7 har samma processor som Series 6.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

På eventet nämnde Apple inget om processorn och det står inte heller något på hemsidan. Utvecklaren Steve Throughton Smith har noterat att i senaste versionen av Xcode så framgår det att Series 7 har precis samma processor som Series 6.

Lästips: Allt du behöver veta om Apple Watch Series 7

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.