Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: AirPods 3 redan i produktion och kan lanseras i slutet av 2021

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

Det är sidan DigiTimes som påstår sig sitta på information om att AirPods 3 har gått in i produktion och tillverkas för fullt. De skriver att produktionen har gått i relativt lågt tempo men att AirPods 3 med största sannolikhet lanseras innan slutet av 2021. Den nya AirPods-modellen ryktas komma med en ny design som påminner om AirPods Pro, med kortare skaft och en helt ny form på själva snäckan. Nedan kan ni ta en titt på när vi klickade hem ett par kopior av AirPods 3 som är helt baserade på ryktena (och glöm inte att prenumerera på vår kanal).

Det ryktas om att Apple kommer hålla låda en gång till innan året är slut för att visa upp nya MacBook Pro med M1X och då kanske de även visar upp hörlurarna. Eller så gör de som de brukar och bara skickar ut ett pressmeddelande. Oavsett vad så är det dags för en uppdatering av AirPods och vi håller tummarna för att det sker i år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.