Enligt analys kommer Spotify gå om Podcaster innan årets slut

Med Spotifys stora användarantal gick det fort att växa i lyssnare av podcasts och det verkar till och med som att de snart blir störst.

eMarketers analys räknar med att Apple blir omsprungen av Spotify när det kommer till lyssnare av podcasts. Enligt analysfirman kommer Spotify ha 28,2 miljoner lyssnare innan årets slut medans Apples Podcaster kommer lägga sig på andra plats med 200 000 färre lyssnare.

Podcaster till iPhone släpptes år 2012 med iOS 6 och har varit förinstallerat med iOS sedan dess. Spotify släppte sin app till iOS år 2009 men började inte erbjuda podcasts förrän nio år senare och har fått en del kritik för att de har köpt upp rättigheterna till flera populära podcastprogram.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
12 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.