Enligt analys kommer Spotify gå om Podcaster innan årets slut

Med Spotifys stora användarantal gick det fort att växa i lyssnare av podcasts och det verkar till och med som att de snart blir störst.

eMarketers analys räknar med att Apple blir omsprungen av Spotify när det kommer till lyssnare av podcasts. Enligt analysfirman kommer Spotify ha 28,2 miljoner lyssnare innan årets slut medans Apples Podcaster kommer lägga sig på andra plats med 200 000 färre lyssnare.

Podcaster till iPhone släpptes år 2012 med iOS 6 och har varit förinstallerat med iOS sedan dess. Spotify släppte sin app till iOS år 2009 men började inte erbjuda podcasts förrän nio år senare och har fått en del kritik för att de har köpt upp rättigheterna till flera populära podcastprogram.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
12 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.