Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games Vs Apple

Fortnite kommer inte tillbaka till App Store innan slutgiltig dom

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

Epic Games Tim Sweeney gick ut på Twitter idag och beklagade sig över Apples lögn om att ta tillbaka Fortnite till App Store. Lögnen Sweeney syftar på är när Apple gjorde ett uttalande om att de välkomnar Fortnite tillbaka om de anpassar sig till App Stores regler. Reglerna har nu förändrats sedan 2020 med att man nu kan erbjuda externa betalningssystem från App Store sedan domen föll för de båda parterna senast.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Då löd domen även att Apple inte behöver släppa tillbaka Fortnite in i App Store. Sweeney visade även upp mejlkonversationen som ägt rum alldeles nyligen där Apple svarar att de inte kommer att släppa tillbaka Fortnite till App Store innan överklagan och slutgiltig dom fallit. Vilken kan ta upp till fem år som Sweeney uttrycker det i sin tweet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: The Verge

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.