Epic Games Vs Apple

Fortnite kommer inte tillbaka till App Store innan slutgiltig dom

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

Epic Games Tim Sweeney gick ut på Twitter idag och beklagade sig över Apples lögn om att ta tillbaka Fortnite till App Store. Lögnen Sweeney syftar på är när Apple gjorde ett uttalande om att de välkomnar Fortnite tillbaka om de anpassar sig till App Stores regler. Reglerna har nu förändrats sedan 2020 med att man nu kan erbjuda externa betalningssystem från App Store sedan domen föll för de båda parterna senast.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Då löd domen även att Apple inte behöver släppa tillbaka Fortnite in i App Store. Sweeney visade även upp mejlkonversationen som ägt rum alldeles nyligen där Apple svarar att de inte kommer att släppa tillbaka Fortnite till App Store innan överklagan och slutgiltig dom fallit. Vilken kan ta upp till fem år som Sweeney uttrycker det i sin tweet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: The Verge

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.