Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: Nästa år kan vi få två iPhone Max-modeller

Det har länge ryktats att mini försvinner från Apples sortiment av iPhones och nu tror sig Gurman veta hur nästa års lineup av iPhone 14 blir.

I veckans nyhetsbrev från Mark Gurman beskriver han lite hur nästa års iPhones kan se ut. Vi har tidigare hört det från Jon Prosser och Ming-Chi Kuo att Pro-modellerna får kamerahål och detta rykte ställer sig även Gurman bakom. Men utöver det skriver han att nästa års iPhone 14-serie blir utan mini och detta är något som ryktats ända sedan den introducerades med för ett år sedan och försäljningssiffrorna visade sig sämre än väntat.

Gurman skriver nu att det istället kan bli två modeller av den större storleken med namnet Max och två lite mindre modeller. Med andra ord kan det betyda en iPhone 14 och en iPhone 14 Pro med 6.1 tums skärm och en iPhone 14 Max och en iPhone 14 Pro Max med skärmar på minst 6.5 tum. Positiva nyheter för alla som vill ha en större skärm som får fler valmöjligheter medans det blir ett större bakslag för alla som vill ha en mindre telefon. Man får hoppas att mini får en reinkarnation i en framtida version av iPhone SE.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.