Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sydkorea ger Apple en månad att presentera nytt betalningssystem i App Store

Apples järngrepp om betalningar i App Store har nått sitt slut och Sydkorea kan bli först ut att använda sig av externt betalsystem.

Apples App Store har bara på några få veckor gått från att vara det enda sätt att köpa digitala produkter och appar på iOS och iPadOS till att tvingas erbjuda externa betalningssystem. Precis innan domen föll i Epic Games rättstvist med Apple så var Sydkorea redan färdig med deras dom som tvingar både Apple och Google att erbjuda betalningsalternativ för tredjepartsutvecklare.

Apple fick tre månader på sig att presentera ett förslag efter den amerikanska domen men av Sydkorea får de nu alltså endast en månad på sig. Det är sällan Apple gör dessa förändringar för enskilda länder och en internationell uppdatering kan mycket väl ske så att även vi i Sverige får se det nya betalningssystemet runt årsskiftet.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.